Cilt Bakımı Güzellik Kadına Dair Herşey

2019 Yılının En Trend Saç Modelleri Ve Renkleri

30.04.2019
0
1.416
2019 Yılının En Trend Saç Modelleri Ve Renkleri

Kadınlar daha etkileyici ve daha güzel görünmek için birbirinden farklı şık saç modellerini denemektedirler. Öyle ki, her yıl saç trendleri değişmektedir. Yaz aylarında daha salaş ve daha dağınık duran saçlar moda iken, kış aylarında çok daha derli toplu saç modellerinin tercih edildiği görülmektedir.

Fakat sadece mevsimsel olarak değil, hangi saç modelinin nerede kullanılması gerektiğinin de bilinmesi gerekiyor. Bazı kadınlar ise, zaman zaman büyük değişiklikler yapmak isteyebilmektedir. Böyle durumlar da sezonun trend saç kesimlerinin tercih edilmesi şarttır.Çünkü trendlere uygun olmayan seçimler sizleri çok daha demode gösterebilir.

Bu yazımızda, 2019 yılının saç modelleri, kesim modelleri, saç renkleri ve en trend saç stillerini sizler için araştırdık.

Ombre Saç Modeli

En Trend Saç Modelleri

Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da saçlarda sarı rengin hakim olduğunu görmekteyiz. Ancak tercih edilen rengin basit olarak tüm saça uygulanmasından kaçınılmalıdır.Çünkü bu sene geçtiğimiz senenin tam aksine ombrelerin, röflelerin ve de balyajların yılı olacak.

Sarı saç renklerinin dip kısımlarında küllü kumral, küllü kahve ve de daha diğer soft tonları görmeniz kaçınılmaz hale gelecektir. Saç kesimlerinde ise, yine her yıl olduğu gibi bu yılda katlı kesimler, düz kesimler ve de küt kesimlerin sıkça tercih edildiği görülecek. Daha çok feminen görüntü yakalamak isteyen kadınların ise katlı kısa saç kesimlerini kullanması gerekmektedir.

2019 Kısa Saç Modelleri

2019 yılında minimalist ve feminen görüntü elde etmek isteyen kadınların daha çok kısa kesimlere yöneldiğini görüyoruz. Saçlarını daha rahat kullanmak ve daha şık görüntü yakalamak isteyen kadınların dikkat etmesi gereken bazı hususlar var. Bunlardan biri yüz şeklidir. Bilindiği gibi kısa saç modelleri her yüz şekline yakışmaz. Özellikle de tercih edilen modelde kahkül ya da perçem gibi detaylar yer alıyorsa, daha çok alnın geniş yapılı olmasına dikkat edilmelidir.

2019 Kısa Saç Trendi

Alnı daha dar olan kadınlar ile perçem ve kahküllü kesimler dışında daha katlı ve daha düz kesimleri tercih etmesi şarttır. Saç kesimi hem havanızı değiştirecek hem de, daha modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacak işlemlerdir. Özellikle de, kısa saç modellerini kullanmak isteyenlerin, saç kesimlerin keskin hatalar meydana gelmeyecektir. Bu nedenle de hem kullanım açısından rahattırlar, hem de daha kolay şekil alan yapıya sahip oldukları için günlük hayatta zamanda tasarruf etmenin en önemli sırrı olacaktır.

2019 sezonunun en trend kısa saç modellerinden biri de bob kesimler olacaktır. İnce telli saçlara sahip olan kadınların en çok tercih etmesi gereken kesim türlerinden olan bu model, daha dolgun görünen saç yapısına sahip olmanızı da sağlayacaktır. Bob saç kesimi ayrıca yüz hatlarının güzelliğini ortaya çıkarma özelliğine de sahiptir. Böylece çok daha genç görünüm elde etmek de kaçınılmaz olacaktır.

Bob Saç Kesim Modeli

Eğer kısa saç kestirmek konusunda iddialıysanız ancak yüz yapınız daha ince ise, böyle durumlarda aslan başı saç modeli adı verilen kesim türünü denemenizde fayda var! Bu kesimin en önemli özelliği ise istenilen uzunluklara göre ayarlanabiliyor olmasıdır. En kısa aslan başı modeli kullanım açısından çok rahat olmasıyla birlikte, saçların daha az bakım gerektirecek olmasıyla da büyük avantajlar sunar. 2019 yılının sokak modasında da aslan başı ve bob kesimlerin sıkça kullanıldığı görülecektir. Eminiz ki sizler de en kısa saç modelleri ile daha feminist, daha havalı ve daha şık bir görüntü elde edeceksiniz.

Aslan Başı Saç Modeli

2019 Uzun Saç Modelleri

Her kadın kısa saç kullanmaktan hoşlanmaz. Bazı kadınlar uzun saç modelleri ile hem daha şık hem de çok daha güzel görünmektedirler. Peki 2019 yılında hangi uzun saç modelleri trend olacak? Kısa saç kesimi kadar uzun saç kesimi de özen gerektiren işlemler arasında yer alır. Özellikle de uzun saçları keserken kuaförlerin çok daha titiz davranması gerekmektedir.

Çünkü uzun saç kesiminde yapılacak olası kesim hataları direkt belli olur. Bu da ortaya kötü bir görünüm çıkmasına neden olacaktır. Eğer sizler de uzun saçlarınıza havalı bir görünüm katmak için saç kesiminizi değiştirmek istiyorsanız, alanında deneyimli ve de uzman kuaförleri tercih etmeye özen göstermelisiniz.

Uzun Düz Saç Modeli

Uzun saç kesiminde 2019 yılı trendi düz kesim modelleri üzerinedir. Özellikle de omuz hizasında ve de saç uçlarının simetrik olarak düz kesilmiş olması en çok tercih edilen saç kesimleri arasında yer alacak. Uzun saçlarda düz kesim modası bu sene olduğu gibi önümüzdeki senelerde de etkinliğini sürdürecektir.

Düz kesimin yanı sıra uzun saçlara katlı kesim yapılması da son derece trend olacak. Özellikle de saçlarınız belinize kadar uzunsa katlı kesimleri deneyebilirsiniz. Böylece yüz hatlarınızı daha çok ön plana çıkararak, güzelliğinizi daha kolay bir şekilde ortaya çıkarmanız da kaçınılmaz olacaktır. 2019 yılı uzun saç kesiminde V modeli de sokak stilinde giyinen kadınlar için ideal seçim olacaktır.

Uzun Saç Katlı Kesim

2019 İlkbahar Yaz Saç Modelleri

Saçlarını şekillendirmek isteyen kadınların, sezonun trendlerini yakından takip etmesi çok önemlidir. Çünkü, bu şekilde daha güzel görünerek,  daha modern bir hava yakalamanız kaçınılmaz olacaktır. 2019 yılı ilkbahar yaz saç modellerinde bu sene dağınık bir stil hakimiyet kazanacak.

Özellikle de saçlarını sarı gibi sıcak tonlara boyatmış olan kadınlar, saçın belirli bölgelerinde yapılan sepet örgü modellerini tercih etmelidir. Ayrıca kalın dalgalar, su dalgası ve düz saçlar da bu sene en sık kullanılan saç modelleri arasında yer alacak. Daha bohem bir hava yakalamak içinse Afrika örgüsünü mutlaka denemenizi öneriyoruz!

Su Dalgası Modeli

2019 Yılında Hangi Saç Renkleri Moda Olacak?

Saç modelleri kadar, kullanılan saç renkleri de çok önemlidir. Çünkü hangi saç modelini yaparsanız yapın saçınızı modern ve şık gösterecek olan en önemi şey saç renginizdir. 2019 yılının en trend saç rengi ise şüphesiz ki, kızıl ve sarı tonları olacaktır. Özellikle de kızılın, kırmızıya en yakın olan tonlarını seçmeniz, daha özgün ve daha şık bir saç rengi elde etmenize olanak sağlayacaktır. Peki, kızıl saç renklerini kimler kullanmalıdır? Kızıl saçlar kimlere yakışır? Bu saç rengi kesinlikle açık ten rengine sahip kadınlar için ideal! Ancak buğday ten rengine sahip olan kadınlar da kızılın daha koyu tonlarını tercih ederek, son derece havalı bir görünüm yakalayabilirler.

Kızıl Saç Rengi

2019 yılının saç rengi modasında hakim renk tonlarından bir diğer de platin sarısı olacak. Bu yıl platin sarısını komple olarak değil de, sadece saçın belirli bölgelerin balyaj ya da röfle olarak kullanacağız. Daha koyu sarılar ise ombre uygulaması yaparak kullanmak gerekmektedir. Sarı ve sarı tonlarını ise her ten rengine sahip kadınların rahatça kullanması mümkündür. Fakat soğuk bir renk tonu olduğu için makyajsız kullanımlarda solgun bir görünüm ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle cesaret gerektiren platin sarısı gibi renkleri, kendisine güvenen ve de kişisel bakımından asla ödün vermeyen kadınların tercih ediyor olması çok daha doğru olacaktır.

Platin Sarı Saç

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.